Over Nivon

Nivon is een open vereniging waarin mensen met en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Nivon baseert zich op sociaal democratische beginselen, heeft afdelingen, landelijke werkgroepen, natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen. Nivon telt 28.000 leden en is lid van NFI (Naturfreunde Internationale).

Naast afdelingen, landelijke werkgroepen natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen in het land organiseert Nivon ook sociale, avontuurlijk reizen, jeugd- en jongerenkampen en onderhoudt lange afstandwandelpaden en streekpaden.

Alles wordt georganiseerd door groepen vrijwilligers in het land, ondersteund door een klein landelijk bureau. Heb je een idee, of wil je een bepaalde activiteit organiseren die een bijdrage levert aan een eerlijke, sociale, groene en verdraagzame samenleving? Bedenk op welke plek in de vereniging je met je idee aan de slag zou willen gaan en neem contact op. Je kunt ook meehelpen bij een bestaande activiteit. Alles draait om ontmoeten, ontspannen, ontdekken en ontplooien. Nivon geeft daarbij ruimte aan de kracht van mensen, die met elkaar omgaan op basis van gelijkwaardigheid en gericht zijn op kennis delen.
 

Nivon Natuurvrienden NL
Plantage Middenlaan 2F
1018 DD Amsterdam


De webshopverkopen worden uitgevoerd door:
Vrije Boeken
Kleine Koppel 44
3812 PH Amersfoort
tel. 033-2022080
info@vrijeboeken.com